//Forever Imperfect
Dear Bestfriend, I Miss You

Sunday, 12 August 2012 @ 10:21 | 0 Comment [s]

assalamualaikum and hello :) heee miss me ? ouch terharu :P haha as you can see serious mai rindu dengan sorang kawan mai yang sorang ni .Mai tahu mai banyak buat jahat dengan dia , but dia still boleh senyum dekat mai kalau jumpa . dia dah pindah . dah jadi budak kl :P dulu dia budak selangor je ~ haha act mai tengah denga lagu ni click here then tiba tiba mai terbuka folder 'mine' mai pun tengok la satu satu gambar,tiba tiba terkeluar gambar dia , lepas satu satu gambar dia dengan mai . serious rindu time tu :(  time tengok gambar kiteorang satu satu air mata jatuh . oh god miss her so much :/ tahun ni boleh dikatakan 2 or 3 kali je jumpa dia . tu pun awal tahun time dia tak pindah lagi . lepas dia pindah terus tak jumpa langsung . text tak call tak cuma tweet je . tu pun kadang kadang . mai banyak kali ajak dia turun damai but mai faham dia busy dengan kehidupan baru dia . mai bersyukur sebab dia dapat hidup yang seronok bila dia pindah . time dia duduk damai hati dia sentiasa sakit and salah satu puncanya mai . sofia mai tahu sofia still marah dengan apa yang mai buat dekat sofia dulu :/ please don;t give me a fake smile :( 
 to Sofia:
you know what i miss you so much . even word can't describes how much i miss you .lama kan kita tak jumpa ? sokay mai faham you busy with your new life . sofia , mai happy sebab sofia dapat kawan yang lebih   baik dari mai dekat skeolah baru sofia .haritu sofia ada turun damai kan time bulan puasa ? act time sofia tweet tu mai dekat tok yem je . cuma mai tak nak turun baazar sebab mai takut sofia ta nak jumpa mai .bukan apa , selama ni mai ajak sofia turun damai macam macam alasan sofia bagi and mai dapat rasa yang sofia tak nak jumpa mai . serious mai cakap sofia macam mengelak dari kitaorang .but sokay mai faham . sofia pon dah ada kawan baru kan ? and mai tengok macam dorang lebih baik dari kiteorang yang dekat damai ni . dorang take care pasal sofia :) you so lucky to have them in your life babe . enjoy your new life in kl . ouh ya btw mai doakan sofia kekal dengan tengku bye love you and miss you so much :*
to tengku :
hai tengku , eventhough tengku tak kenal mai and mai tak kenal tengku mai tetap nak ucapakn terima kasih banyak banyak banyak dekat tengku sebab dah jaga sofia dengan baik . thank you so much sebab sayang dia and happy kan dia . pelase jangan bagi dia menangis sepanjang korang couple . and eventhough korang tak couple pun tengku still kena jaga dia for me k ? heee bye ouh satu lagi hope korang kekal :) 



23rd June 2012

Sunday, 24 June 2012 @ 07:40 | 0 Comment [s]

hai and assalamualaikum :D  ahhh mai lama gila tak update blogg oh -,- blame homework fo that! haha ouh on 23rd of june,mai dengan cousins mai buat slumber party ! apa tu ? tanya mr google ;P k act tengahari tu pergi wedding cousin mai belah pengantin lelaki,then tengah makan semua tu ,tiba tiba min ajak swimming dekat rumah dia ! omg omg omg! hahaha :P tanya wani semua ,and dorang nak ,then sesi memujuk encik manshah :P haha pujuk punya pujuk finally dapat :D 

then petang macam tu ,kiteorang pun swimming :D tak lama pun ,dari pukul 4 sampai pukul 6:30 je :P mueheheh then malam tu , kiteorang turun 7E sebab nak cari makanan ! ambil punya ambil las last RM 44 mcm tu ! hamik kau! hahaha fuhh nasib ada duit lebih xD then malam tu ,kiteorang buat rambut ,photoshoot and macam macam lagi ^^ jap jap nak masuk gamba :D
  with minto at wedding :D 
jiha,me and wani :D
dua minah gedik 
 yang tak saba nak makan keropok :P
woot woot xD
love this picture so much <3 
4 anak dara yang bosan dan gedik :P 
hahaha k tu je ! mai malas nak tulsi panjang panjang -,- penat ahhh :P k bye bye :D assalamualaikum


miss my sekolah agama :(

Friday, 15 June 2012 @ 10:08 | 0 Comment [s]

hey hye hye :D assalamualaikum :") woi woi :P korang sihat ? lama gila tak update blogg -,- rindu ahhh :* muahahaha ouh btw kan harini  birthday mai :P hahaha so happy birthday to me xD k korang pecaya korang bodoh  :P HAHA k act tadi mai denga lagu ni click here babeh  .denga lagu ni kan , mai terus menangis oh :( suddenly teringat kenangan dekat sekolah agama dulu :/ first denga lagu ni dekat sekolah agama ahh :P kuno skejap -,- mai ingat lagi time denga lagu ni ,mai dengan ustazah yati ,tiba tiba menangis ..idk why kiteorang menangis :P lepas orang lain tengok dorang pon nangis -,- tada motif punya olang :P k mai rindu semua benda pasal sekolah agama :(  geng geng mai ,ustaz ustazah mai ,junior mai and semua ahh xD

k first of course mai paling rindu geng geng mai :D ahhh dengan dorang ahh mai boleh jadi gila :) and dengan dorang la mai jadi diri mai sendiri :P tak payah nak jadi orang lain -,- k act dalam geng mai banyak :P laki ada pompuan pon ada ^^ dorang semua masuk air habis -,- ada yang otak biru ,ada kuning,ada pink :P k yang otak biru tu sometimes je mai layan and blame arman and afif  for that :P bila tengah borak borak ,dorang tuka topik blue --' so terpaksa join .terpaksa? puihh :P the most things i miss is when kiteorang semua main pepsi-cola! ahh miss that moments :( boleh dikatakan everyday kiteorang main :P and yang selalu join kiteorang selain dari arman dengan afif -,- ialah muazzam,afzan,fidaus,mirul,fara,fiqa and sapatah lagi -,- see ramai lelaki dari perempuan kan ? tah la but mai lebih senang begaul dengan laki dari perempuan sebab dorang semua 'cool' HAHA :p ouh btw sometimes junior kiteorang pon join :D yang selalu join,junior yang muda 2 tahun dari kiteorang ! paam,shukri,haikal and amirul! 4 beruk tu je la yang selalu join :P kiteorang boleh dikatakan batch paling nakal,paling cool and paling kecoh :P and kiteorang punya batch kalau nak sound orang ,sound orang tu direct je :D ahhh i miss that moments bila kiteorang kutuk junior muda setahun dari kiteorang :p dorang kat kelas sbelah je but tak tau la depa denga ke tak ;P lantak pi --' ahhh rindu gila dekat semua orang! 

and rindu nak pau ustaz yassir,rindu nak tido dalam kelas dia ,rindu nak denga dia jerit nama mai ! mai dalam kelas sehari dia tak jerit nama mai tak sah :P well ,mai bukan budak jahat :P cuma malas ahhh ! tapi ustaz tak pernah marah mai eventhough mai tidur dalam kelas :") hihi thanks ustaz :d ye ahh takkan dia nak marah budak top 2 kod ;P dia marah memang kene wacaaaa ahh xD haha joke :D but now ustaz dah pindah :/ la kenapa ustaz pindah ? kalau tak ,boleh saya pau ustaz kalau saya melawat sekolah agama -,- masai ahh ustaz ni :P ouh ustazah rosnah dengan ustazah tu pon mcm tu jugak :P sehari tak jerit nama mai tak sah --' well i tau ahh nama i sedap ! tak payah ahh nak panggil hari hari :P muahaha ahh rindu dorang gila ahh ;/ and rindu duit ustazah ustazah sekalian ;P sehari tak pau dorang tak sah :P tapi tak selalu dapat -,- kedengki ahh ustazah ni :P 

k act dah penat nak taip -,- mai update ni pon sebab boring :P haha k ahh nak date dengan twitter :P hihi bye guys :") assalamualaikum.x

omg school !

Thursday, 7 June 2012 @ 19:00 | 0 Comment [s]



assalamualaikum and hello :D guys you know what ,harini mai bangun awal gila --' and its weird :p selalunya mai lepas solat subuh mai tidur but harini tak ngantuk so tak tido la ^.^ 2 minggu cuti ni first time mai bangun awal :P bhahahahaha . and blalalalala its still weird --'

ahhhh sekolah dah nak start! cuti punya cuti last last habis  cuti ! omg ! run for your life guys ! ahhhhhhhhhhhhhh --' serious malas gila nak sekolah :3 dengan homework mai tak sentuh langusng :P hebat bukan ? dont be jealous :P muahahaha ! mai memang ahh nak masuk skeolah ,sebab rindu dekat kawan kawan mai ! rindu dekat budak kelas mai and rindu dekat mai ! eh kejap ! mai ? rindu dekat mai ? huh ? hahaha whatever ahh ;P tapi tapi malas ahh nak belajar then kene bebel and blalalalala *muka annoying* serious kalau boleh nak je mai baka sekolah dekat malaysia ni :P bodoh tanggung sendiri ahh ^^v ouh btw kan ,kan ,mai dh basuh kasut :P korang dah ? belum ? haha bagus ahh tu :P beg sekolah ? haha yang tu otw ^^ you know what ,homework banyak gila -,- dengan program cuti terancang lagi ! well hello ? cuti is cuti ! no homework no kerja rumah la ;P gahhhhhh i hate homework -,- program cuti terancang bagai tu mai tak sentuh lagi :p and maybe ada yang hilang -,- mapuih aku nak cari *tepuk dahi* eh kejap kejap ...korang dah siap homework korang ? dah ? rajin gila korang --' belum ? yay ada geng :D haha k ahh malas nak post lagi :P nak tengok running man pulak xD hihi bye bye :D assalamualaikum.x


true friends ♥

Monday, 4 June 2012 @ 11:16 | 0 Comment [s]

assalamualaikum :D k sumpah rindu gila dekat blogg :( haha k gedik :p korang sihat ? tak? gi makan ubat ahh :Phahaha k act tadi mai tbukak lagu ni  moments  then suddenly mai teringat kenangan time dekat sekolah agama dulu :/ yes ,kafa blala tu sekolah agama mai :) mai sekolah sana since darjah satu :) terlampau banyak sangat kenangan mai dekat sana :") sumpa mai rindu gile dengan sekolah agama mai tu :) 

miss ustazah myra and ustazah nurul :"( i think dorang satu satunya ustazah yang selalu nasihatkan mai ,selalu kacau mai ,and selalu bagi mai senyum kalau menangis :) thansk ustazah :) miss you so much <3
k time darjah satu first day masuk skeolah tu , mai dah jumpa kawan :) and nama dia nur ain najiha                                                                                                                                                                                                                   eventhough kiteorang selalu bergaduh but dia la satu satunya kawan yang faham mai ,yang ada dekat sebelah mai kalau mai menangis , kaan susah senang :) but mai tau mai tak boleh jadi kawan susah senang dia :/ mai mintak maaf sangat :(  mai pernah bergaduh dengan dia time darjah 6 ..lama gila kiteorang gaduh :/ nak dekat 3 bulan :( time gaduh dengan dia mai mesti menangis setiap malam ;( sebab terlampau banyak sangat kenangan mai dengan dia :/  ye la dulu mana je mai pergi di mesti ada ..even mai parents pon tanya why jiha tak datang rumah sepanjang tempoh kiteorang gaduh tu :/  time ambil keputusan upsr ,mai nak sangat peluk dia tapi kiteorang gaduh ..mai tak sanggup tengok dia menangis :( mai tengok dia dari jauh pun dah buat mai menangis :/ time tu Allah je tau perasaan mai time tu :/ hmm dah la tak mau ingat kenangan lama kan ? but now mai dengan dia pun sekarang dah tak berapa rapat :/ ye la dia kelas depan and mai kelas apa -,- waktu rehat je la dapat jumpa da ...omg serious rindu dia gila :(  waktu kiteorang gaduh satu sekoah agam atu :P haha ustaz ustazah even guru besar pon tahu :/ benda ni betol k :) haha mai pon tak tau mcm mana depa tau -,- mai ingat lagi ustaz ustazah mai pesan apa time kiteorang bergaduh
ustaz yassir:mai,awak gaduh dengan ain eh ? jangan la macam ni , walaupun saya baru kenal awak tahun ni ,tapi saya tau awak tak boleh hidup tanpa ain dan ain pun mcm tu ..dia kawan baik awak , dia sahabat awak .jangan mcm ni mai :) awak dah besar ,fikir dengan matang sikit , saya tahu awak berdua macam air ,potong mcm mana pun takkan putus :) awak fikir elok elok eh ;) pergi minta maaf dengan dia ,walaupun bukan salah awak :)
serius time ustaz cakap tu mai dah menangsi dah depan ustaz :( mai menangis gila gila dekat ustaz , terima kasih ustaz for your advice ;) its reallu useful :") 
ustazah zu :mai,saya kenal awak dengan ain dah berapa tahun da , sepanjang saya kenal awak ,tak pernah sekalipon saya tengok korang bermusuh mcm ni ..jangan la macam ni ,awak berdua dah besar :) fikir elok elok ..awak tak sayang ke  persahabatan awak ni ? kalau betul awak sayang dia , minta maaf dengan dia ,walaupun saya tahu awak tak bersalah :) saya rindu nak tengok awak dengan jiha meriahkan kelas macam dulu ..saya rindu nak denga awak menjerit panggil nama dia walaupun awak duduk takdelah 2 batu -,- saya rindu semua tu mai :) 
sorry ustazah ,sebab saya tak dapat nak bawak suasana kelas yang ustazah nak mcm dulu :/ 
ustazah yati:mai awak ni gedik kan *sambil tarik telinga mai* yang awak pergi mengada ngada gaduh dengan dia kenapa ? tengok saya dah rindu nak tengok awak kacau dia ,dia marah awak sebab awak malas , rindu nak kene terjah dengan paparazzi kecoh lagi ..rindu nak denga berita paparazi kecoh lagi and saya rindu nak duduk dalam kelas yang bising and bukannya sunyi mcm sekarang ..saya harap awak berdua berbaik : fikir elok elok k ? :)
k time ustazah cakap tu mai tunduk je and menangis sikit sebab afif and muazzam dekat sbelah mai :P kene cover ahh :P hahaha mai dekat sekolah agama pon mood mai skejap skejap berubah ,skejap happy ,skjejap gila and skejap moody :( hmmm guys sorry sebab no more suasana kecoh time dekat kelas :( i'm very sorry :/ hmmmm me too :( even mai rindu nak kecohkan kelas :/ haih :( *lap air mata* kk but now mai dengan jiha dah happy :D no more gaduh no more musuh :D
to jiha:
 i just want you to know that i really love you :) you're my bestfriend since standard 1 :D and i'm pround to be your bestfriends ;)kita cuma nak mintak maaf if ada buat salah dekat awak :) i miss you :(





moments♥

Sunday, 20 May 2012 @ 11:37 | 0 Comment [s]

hello :D and blalalalala :P k hari sabtu haritu Nina,Tasha and Ain datang lepak rumah mai ^^ hihi k dah lepak lepak ,dah gila gila kiteorang pon ambil gambar ^^ ambil punya ambil then kiteorang nak la begambar 4 orang sekali kan ;P then tak tau nak suruh sapa ambil nina pon fikir ;P mcm mcm kiteorang guna! hahah tangga lepastu letak kamus letak buku bagi tinggi baru la nampak cantik :D mueheheh hahaha. then dalam pukul 5 mcm tu dorang semua nak balik suddenly nina rasa nakt ido  rumah mai ! yeay *goyang bontot* hahaha call mak dia then mak dia kasi ! wohoooo :D then suddenly tasha pon nak join ;P sebok ! hahaha joke ^^ and dia pon bole tido :D ain ? ain kene balik sebab dia nak balik kampung :) so kiteorang hanta la dia depan tip top ,sebab mak dia nak ambil :) ahha act kene suurh :p muahah nak gambar ? kejap eh ^^ soryy ahh kalau kiteorang comel sangat :P hahaha malam tu mai dengan tasha and nina layan movie romantik 
gitu :) A Walk To Remember and funny movie She's The Man k time nak tido tu kiteorang tido bsepah :P hahah malas nak tido betul betul ^^^
k dalam gambar ni mai comel xD eh ? hahaha
tasha and nina :D
me and nina :D
my favorite picture :) xx
 k done :) xx then ahad pulak kiteorang tak buat apa apa melainkan makan tido and borak :P haha act nak lepak but tak jadi:P arab nak keluar and hujan --' spoil :3 hahah k dalam pukul 5 tu tasha nak balik --' then kiteorang pon hanta ahh dia balik :) hanta sampai impian then mai dengan nina bedua :3 nak photoshoot actually but tade camera --' so mai pon call anis and jiha :) suruh dorang datang !mula mla anis dengan jiha malu malu nak ambil gambar then mai ugut :P ahah jahat tak i ? *flips hair* hahah then dorang pon nak ^^ yay *chicken dance* ni gambar gambar kiteorang :) xx
diriku comel di bawah tu :P hahaha joke :P
k gambar ni act dah sedia dah suddenly jiha dengan nina terantuk mmg semua tbahak ahh :P hahah ni my favorite picture .x
hihi done :) act banyak lagi but int mcm pfttttt--' sorry :P i think kenangan yang manis bagi bulan mei♥ hihi bye bye :")

miss them :"(

@ 11:08 | 0 Comment [s]

hoi hoi :D guys sorryyyy lama tak update blog ^^ hewhew ;P exam la babe .x so korang sihat ? tak sihat ? same ahh kita wak ._. rasa nak demam :/ haih :3 btw alhamdulillah dah habis exam :D phiu *lap peluh* muahaha kornag yang baru nak start exam GoodLuck K ? :") 

hmmmm mai rindu gila oh dengan 2 orang hamba Allah ni :( dorang pegi luar negara lama gile ohh :/ dorang ada hal dekat sana..k first mai rindu *jeng jeng jeng*
Muhammad Izzad Erfan
you know what serious rindu gila dengan abang kemba yang sorang nihh :/ before dia pergi mai dengan dia gaduh ..gaduh benda kecil je la .bagi mai benda tu kecik tapi dia yang kecoh kan ..dalam berapa hari tu dia minta maaf, ya Allah time dia call tu mai tak sihat so suara lain la sikit .k nie perbualan kiteorang :
izzad: aya ,orang mintak maaf .serious i think izzad tak layak nak jeles pasal benda tu ..sorry izzad ikutkan sangat hati izzad ni *suara besalah*
me:dah la :) aya tak kisah la :") aya pun nak minta maaf dekat izzad,sebab smenjak dua menjak ni aya asyik tak layan izzad je *batuk*
izzad:kenapa ni ? aya menangis eh ?
me:tak la mana ada 
izzad:cakaplah 
me:aya demam la :)
izzad:ouh ..dah makan ubat ke belum ni 
me:tak nak ahh ubat tak sedap hihi^^
izzad:aishh kau ni dek , k go get a rest k ? orang tak nak kacau aya bye :) love you .x
me:ouh okay :) bye bye love you more 
 kiteorang bedua tak de apa apa k ? :P cuma kawan je ^^k time tu serious rasa nak menangis tak sangka dia caring gila pasal mai :/ haih :( k time dia nak balik London tu dalam kereta kiteorang gaduh lagi :/ tu memang salah mai :( mai mengaku :/ serious menyesal oouh sumpah rindu dia gila :(  time dia masuk airport mai tengok je sebab mai tade mood nak keluar ..Dia asyik asyik pandang mai but mai buat dunno je:/ mai duduk dalam kerete je .time tu mai perasan dia pandai mai but mai buat bodoh je :( serious bila difikir fikir kan balik mai bodoh buat dia macam tu :"( i miss you so much izzad ♥
 k second yang mai rindu Nur Aina Qistina
rindu gila dengan bestfriend mai ni :/ haih dia je sorang yang boleh mai luah segala galanya but now dia tade ;( dia pegi Dubai ..bulan 8 ni baru dia balik :/ rindu gila oh dengan dia :/ rindu nak menggile depan camera dengan dia ,rindu nak masak dengan dia,rindu nak main rambut dia :( haih aina kenapa la kau tinggal kan aku sorang sorang dekat sini ? :"( woi balik la cepat aku rindu kau ni ! aku banyak benda nak cita dekat aku :D balik la Malaysia cepat woi :"( please ! haish :"( hmmm i miss you so much Aina



Older Post
The Disclaimer

Assalamualaikum and hai guys:D maisarah here but you just can call me yaya and please don't call me sara :P i don't know i just hate it :P

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODE HERE BEBEH!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!